Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.

Nyheder

Karakteristika og produktionsproces for Welfor Light Duty Racking
Slip tid: 2022-06-22 14:22:00  Hits: 16

top- og bundpaneler af Welfor Light Duty Racking og lodrette er forbundet med stansning ognittende forbindelse, strukturen er sikker og stabil. Mellempanelet er forbundet med sikkerhedsstifter, som er enkel og praktisk og kan justere vilkårlige.


welor vedtager pickling for at fjerne rust og olie. Velfor bruger også elektrostatisk pulver til at udføre pulverbelægningen. Det kan være i henhold til farven på kundernes krav. Det har fordelene ved godt udseende, ikke let at oxidere og let at rydde. Welfor Light Duty Racking er let montering, og stålpanelet kan justeres med afstanden på 55 mm. Det kan tilsluttes multi-group let pligtoptagelse, efter at de oprigtige og paneler er behandlet til semi -nfiniserede produkter, den endelige proces er pulverbelægning, så kan vi pakke og levere.-


wel er specialiseret Ved fremstilling af forskellige palle rack, cantilever rack, medium toldstativ, mezzanin og platform, spalte vinkelhylder, skubbestativ, langspanrack,nitte rack, kørsel i rack, kartonstrømningsstativ, stablingsstativ og andet relateret lagerudstyr.


wor implementerer Strictly ISO9001, FEM10.2.02, SEMA, AS4084 og RMI -standard i alle operationer. WELFOR tilbyder en bred vifte af produkter til at imødekomme al din ordreopfyldelse&Materialehåndteringsbehov: Pallet Rack og Cantilever Rack. Uanset om du ønsker at udfylde et helt lager, eller du har brug for et enkelt udstyr, har Welfor en løsning til dig.


Tidligere: Fælles foranstaltninger for at r...

Næste: Problemer i hurtig udvikling af l...