Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.

Nyheder

Sådan layout opbevaringsstativet med e-handel
Slip tid: 2022-06-21 14:47:25  Hits: 17

effektiv og hyppig brug af e-Commerce Warehouse, men kræver også eksistensen af ​​stativer mere praktisk at bruge, stabile driftskarakteristika. I henhold til de faktiske behov hos e-Commerce Enterprises, tildelingen af ​​stativer til at imødekomme de faktiske behov hos forskellige typer varer vælger forskellige strukturer og forskellige målgrupper, forskellige materialer lavet af opbevaringsstativer, vi skal gøre disse stativer lette at bruge, mere praktisk service til lagerstyrings- og leveringspersonalet. Stor elektronisk forretningsplatform har en stor lager og en lang række produkter. Racks skal designes med rimelighed for at lette belastningen og losning af gaffeltruck, elevator og andet udstyr; Layoutet er rimeligt, rummet er tilstrækkeligt, mere befordrende for administratoren' s pick-up eller styring. Den elektroniske forretningsplatform fortsætter ofte med den almindelige forfremmelsesaktivitet, indstiller den højere anmodning til leveringshastigheden. Dette kræver vores lagerstativer, især store lagerstativer i det indledende design og Select ion af mere rimelig.


(1) Forskellen mellem e-Commerce detailopbevaring og traditionel virksomhed Opbevaring.


den største forskel mellem brugen af ​​e-Commerce -lagerstativ og offline indkøbscentre er, at efterspørgslen efter e-Commerce -lagerstativ, især lette lagerstativ, er enormt. Et lager bestilles ofte af tusinder af enheder. Derfor er layoutet af elektroniske opbevaringsstativer endnu vigtigere. E-Commerce er kendetegnet ved råvareopbevaring, små råvarer ud af lageret, processen betyder, at virksomheder ernødt til at gennemgå en masse proces. Det siges, at produkter skal klassificeres i henhold til deres sorter. Produkt har sin egen stregkode og sin egen lastplacering. Så vi ernødt til at sortere og klassificere opbevaringsstativer fra hvert distrikt til hvert rack. Derefter opdeler det til hvert lag med opbevaringsstativ og opdeler det til hver fragtplacering. Derfor har det lette opbevaringsstativ sine egne unikke fordele, let at bevæge sig, let at samle og adskille.


(2) layout af lagre--opbevaringsstativ.


warehouse -layout, det vigtigste er opbevaringsstativer. Hvorvidt hylderne er videnskabelige eller ikke bestemmer, om plukruten er rimelig. Hvad er plukruten i henhold til rackdesignet eller placeringen af ​​racket i henhold til plukruten? Faktisk interagerer de to i sidste ende at ændre lagerstativer eller ændre plukmetoden, der afhænger af sælgeren på hvilket stadium.


generalt set, detnye lager kan være designet efter opbevaringsstativer til pluk rute; Og et lager er placeret varer for at ændre stativerne blivernødt til at forbruge en stor mængde arbejdskraft. Derfor er de lavere omkostninger ved forbedring af det gamle lager at ændre plukruten, plukmetoder og gradvist justere varerne i opbevaringsstativene på lokationen.


(3) Placering af varer på lager Racks.


there er to stykker merchandise: The Suitablerack, det rigtige sted på stativet. Sælgeren justerer placeringen af ​​varerne i henhold til forskellige salgsbetingelser. Placeringen af ​​varer skal styres af de følgende 2 principper:


a.sales volumen eller salgsfremmende genstande skal placeres inærheden af ​​stativerne eller ved indgangen til lageret.


b.sales volumen eller salgsfremmende genstande skal placeres i guldpositionen midt i guldrånet.


grunden til, at lagerets stativernær udgangen af ​​lageret ikke er placeret på Salg af store varer, fordi varerne i midten af ​​stativerne ikke har brug for plukkeren Stoop Pad Foot, der er befordrende for hurtig plukning, hurtig forsendelse. Lille salg af produkter er placeret på bunden eller toppen af ​​stativet.


welor er specialiseret i at producere forskellige palle rack, cantilever rack, mellemstor rack, mezzanin og platform, spalt vinkelhylder, skub tilbage tilbage Rack, Longspanrack, Rivet Rack, Drive in Rack, Carton Flow Rack, Stacking Rack og andet relateret lagerudstyr.


welor Strictly implementerer ISO9001, FEM10.2.02, SEMA, AS4084 og RMI Standard i alle operationer . WELFOR tilbyder en bred vifte af produkter til at imødekomme al din ordreopfyldelse&Materialehåndteringsbehov: Pallet Rack og Cantilever Rack. Uanset om du ønsker at udfylde et helt lager, eller du har brug for et enkelt udstyr, har Welfor en løsning til dig.


Tidligere: Tyngdekraftstativ brugt i brygger...

Næste: Betydningen af ​​logistiklagers...