Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.

Nyheder

Betydningen af ​​logistiklagerstyring
Slip tid: 2022-06-21 16:43:48  Hits: 14

1. Uundværlig betydning i moderne logistik

as For vigtigheden af ​​lager for logistiksystem kan vi yderligere forstå det fra synspunktet om forsyningskæden. Fra forsyningskædens perspektiv kan logistikprocessen betragtes som bestående af en række udbud og efterspørgsel,når udbuddet og efterspørgslen af ​​rytmen ikke er konsistent, er konvergens af de to processer ikke god, der vil være en produktion af Produkt eksisterer ikke eller har ingen øjeblikkelige forbrugsevneprodukter for at imødekomme situationen, dette kræver etablering af produktreserver. Opbevaring af reelle forbrugerprodukter kan ikke imødekomme efterspørgslen efter senere. Mellem udbud og efterspørgsel er der fysisk strøm, fysisk eksistens, statisk tilstand, fysisk opbevaring, fysisk for bedre at forbinde udbud og efterspørgsel efter disse to dynamiske processer.-

 

2. ensure Kvaliteten af ​​varerne, inden du går ind i dennæste process

in Lagring af varer, inspektion af produktkvalitet kan effektivt forhindre strømmen af ​​falske og Skydende produkter på markedet skal du beskytte forbrugernes rettigheder og interesser og til en vis grad beskytte producenternes omdømme. Gennem lageret for at sikre, at kvaliteten af ​​produkterne hovedsageligt er to aspekter: den ene er kvalitetsinspektionen i opbevaring af varer, for at se, om varerne opfylder lagringskravene, forbudt ukvalificerede produkter i to; Under opbevaring af varer, for at fremstille produkter, der ikke har fysiske og kemiske ændringer, skal du minimere lagerfejl.

opbevaringsprocessen for varer er ikke kun dennødvendige garanti for den glatte strøm af råvarer, men også garantien for produktionsprocessen. 

 4.

speed up råvarecirkulation og spare cirkulationsomkostninger

alt, selvom de varer, der er gemt i lageret, er i statisk tilstand, vil øge tidsomkostningerne og økonomiske omkostninger, men på Hele, det vil ikke kun bringe tab og øge de økonomiske omkostninger ved tid, det kan hjælpe get klar til, at varerne kan komme ind på markedet

warehousing kan gennemføre sortering, emballage, kvalitetsinspektion, sortering og andre procedurer, før varerne kommer ind på markedet, så det kan forkorte arbejdstiden for Følg up -link og fremskynd strømmen af ​​varer.

welor er specialiseret i at producere forskellige palle rack, cantilever rack, medium toldstativ, mezzanin og platform, slidt vinkelhylder, skubbemodstativ, Longspanrack, Ritt Rack, Drive in Rack, Carton Flow Rack Rack , stabling af stativ og andet relateret lagerudstyr. 

 wor implementerer Strictly ISO9001, FEM10.2.02, SEMA, AS4084 og RMI -standard i alle operationer. WELFOR tilbyder en bred vifte af produkter til at imødekomme al din ordreopfyldelseMaterialehåndteringsbehov: Pallet Rack og Cantilever Rack. Uanset om du ønsker at udfylde et helt lager, eller du har brug for et enkelt udstyr, har Welfor en løsning til dig.

-

Tidligere: Sådan layout opbevaringsstativet...

Næste: Introduktion og egenskaber ved st...